Verkoop

Een woning verkopen blijft altijd spannend en soms zelfs een emotionele gebeurtenis. Daarom is het belangrijk dat uw verkoopmakelaar niet alleen zorgt voor een juiste vraagprijs, maar ook haalbare doelen stelt. Dat doen wij bij MOZA Makelaardij samen met u. Met onze kennis en ervaring van de regionale woningmarkt, halen wij het maximale uit uw verkoop. Ons kantoor is gevestigd in Wapenveld maar ook in Epe, Wezep, Hattem of elders op de Veluwe zijn wij u graag van dienst. Wij bepalen een verkoopstrategie die past bij uw wensen.
Uiteraard zorgen wij met exposure op onze eigen website, Funda.nl, onze veel bekeken verkoopetalage, social media en advertenties voor maximale aandacht.

Daarnaast beschikken wij over een actueel en uitgebreid zoekersbestand, waardoor wij zelfs voor publicatie al gegadigden kunnen benaderen.
Wij begeleiden u het gehele traject van eerste kopje koffie tot aan de laatste krabbel bij de notaris. Dat doen wij vol overgave en door uitgebreid de tijd voor u te nemen.

Heeft u tijd voor dat eerste (vrijblijvende) kopje koffie? Maak gerust een afspraak of loop gewoon binnen bij ons kantoor aan de Stationsweg 7 in Wapenveld.

Verkoop gesprek aanvragen