Scoor jij ook met MOZA Makelaardij?

Al meer dan twintig jaar zijn WZC Wapenveld en MOZA Makelaardij met elkaar verbonden. Door de jaren heen is MOZA Makelaardij in vele vormen betrokken geweest bij de club als shirtsponsor, bordsponsor en nu zelfs als gouden bouwsponsor. Daarnaast is de reclame van het makelaarskantoor op het scorebord al jaren een mooie eyecatcher en ook niet meer weg te denken van het sportpark ‘Monnikenbos’.

Als lokale makelaar in Wapenveld weet MOZA Makelaardij als geen ander hoe belangrijk de vereniging is binnen het dorp. Niet alleen voor de gezonde ontspanning en het bijhouden van de conditie, maar ook zeker voor de sociale contacten is WZC Wapenveld een belangrijke ontmoetingsplaats. MOZA Makelaardij en WZC Wapenveld hebben daarom gekeken hoe de relatie verder kan worden uitgebouwd en het makelaarskantoor de club nog verder kan ondersteunen. Daar spelen de leden van de voetbalvereniging een belangrijke rol in.

En hoe kan jij als lid de vereniging verder ondersteunen?
Bij iedere verkoop van een woning van een lid van WZC Wapenveld door MOZA Makelaardij, maakt het makelaarskantoor € 350,- over naar de voetbalvereniging. Ook als u MOZA Makelaardij als aankoopmakelaar inschakelt, maakt het makelaarskantoor €100,- naar de club over. Een mooie actie waarbij de voetbalvereniging gebaat is bij de medewerking van de leden van de vereniging. Dus ben jij lid van WZC Wapenveld en draag je jouw club een warm hart toe? Neem dan MOZA Makelaardij als makelaar in de arm bij de verkoop of aankoop van uw woning. MOZA Makelaardij neemt je alle zorgen uit handen en ondersteunt bovendien de voetbalvereniging.

MOZA Makelaardij is in Wapenveld gevestigd aan de Stationsweg 7 en te bereiken via info@moza.nl of telefoonnummer 038-4479955.