Veldkampseweg 2 A 8181 LN Heerde

€ 1.000 per maand

Omschrijving

Op de eerste verdieping van dit moderne en representatieve bedrijfspand is een heerlijk lichte en instapklare kantoorruimte gesitueerd. Zeer fraai gelegen op een zichtlocatie aan de drukke rondweg van Heerde. De ruimte is met hoogwaardige materialen afgewerkt en daarom zo te betrekken. In de ruimte zijn een handig keukenblok en een keurig systeemplafond met lichtspotjes aanwezig. Hiermee is deze ruimte een mooie kans voor de (sportieve) ondernemer die zijn bedrijf wil laten groeien!

Indeling:
Mooie lichte en riante ruimte met grote raampartijen, systeemplafond met verlichting en keukenblok.

Locatie / bestemming
Zeer fraaie zichtlocatie aan een drukke rondweg met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Gelegen op een kleinschalig industrieterrein met bedrijven en sportvelden. Bovendien niet ver gesitueerd van de op- en afrit van de A50 en daarmee zeer goed bereikbaar. Eveneens goed te bereiken met het openbaar vervoer door een bushalte in de nabijheid.

De huidige bestemming is ‘Bedrijventerrein’ in het bestemmingsplan Bedrijven- en sportterreinen Heerde. Daarnaast worden er sport en aan sportgerelateerde activiteiten, zoals sporten onder begeleiding en ondersteunende aan deze bedrijfsactiviteiten gerelateerde horeca toegestaan.

Oppervlakte
Oppervlakte van ca. 79m².

Parkeren
Voldoende (openbare) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.000,- per maand exclusief btw en inclusief gwe.

Bijzonderheden:
Zeer fraaie zichtlocatie op een drukke rondweg met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Moderne en keurig afgewerkte ruimte om zo te betrekken! Diverse gebruiksmogelijkheden door de bestemming Bedrijventerrein. Goede locatie op korte afstand van het centrum, de op- en afrit van de A50 en een bushalte. De huurprijs is exclusief btw en inclusief gwe. Drie maanden waarborgsom/bankgarantie.

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
C

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
Bekijk alle kenmerken

Media