Lange Veenteweg 24 8161 PB Epe

€ 3.800 per maand

Omschrijving

Dit moderne en luxe afgewerkte bedrijfspand is de ultieme kans voor diegene die op zoek is naar een representatieve en comfortabele bedrijfsruimte. In 2005 gebouwd en voorzien van mooie grote en lichte ruimtes, waardoor u hier heerlijk kunt werken. Het geheel meet ca. 397m² en heeft diverse gebruiksmogelijkheden, waaronder kantooruimte, showroom en een bedrijfshal. Eventueel deelverhuur van ruimtes is bespreekbaar! Bovendien heeft u de mogelijkheid om hier op eigen terrein te parkeren op het afgesloten buitenterrein.

Dus bent u klaar voor de volgende stap in uw (bedrijfs)carriere? Dan heeft dit pand alles in huis om hier uw bedrijf te laten groeien. Maak daarom een afspraak voor een bezichtiging om de eindeloze mogelijkheden zelf te komen bekijken!

Indeling:
Gezamenlijke entree met meterkast. Royale en keurige afgewerkte kantoorruimte/showroom van 70m². Deze kantoorruimte/showroom beschikt over een eigen kantine met pantry, toilet en drie (kantoor)ruimtes van respectievelijk 25, 9 en 5m². Ruime kantoorruimte aan de voorzijde met toilet en kantine met pantry. Grote bedrijfshal van 176m² voorzien van overheaddeur en loopdeur.

Locatie / bestemming
Op een goede en centrale locatie op korte afstand van het centrum van Epe. Bovendien niet ver gesitueerd van de op- en afrit van de A50 en daarmee zeer goed bereikbaar. Eveneens goed te bereiken met het openbaar vervoer door een bushalte in de nabijheid. De huidige bestemming is ‘Bedrijf B2’ (milieucategorie 2) in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Kweekweg.

Oppervlakte
Oppervlakte van ca. 397m². Eventueel verhuur van kleinere units mogelijk.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen (afgesloten) buitenterrein.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.800,- per maand exclusief btw en gwe.

Bijzonderheden:
Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau en daarom zo te betrekken. Goede locatie op korte afstand van het centrum en de op- en afrit van de A50. Voldoende parkeergelegenheid op het het eigen (afgesloten) terrein. Multifunctioneel te gebruiken, waaronder voor kantoor, showroom of bedrijfsruimte. In 2005 gebouwd en daarmee uitermate comfortabel. Eventueel verhuur van kleine units mogelijk. De huurprijs is exclusief btw en gwe.

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 3.800 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
A

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op eigen (afgesloten) buitenterrein.
Bekijk alle kenmerken

Overige media