Kraaijenbergstraat 38 8051 XN Hattem

Omschrijving

Deze zeer sfeervolle en moderne woning voelt als een heerlijke warme deken. Zodra je de woning binnenkomt merk je namelijk direct dat er alles aan gedaan is om hier een fijn (t)huis van te maken met onder andere een luxe keuken, mooie visgraatvloeren en zwarte kozijnen en deuren. Bovendien is de woning aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor de keuken is vergroot. Andere mooie pluspunten zijn de diepe achtertuin, een ruime tuinkamer met glazen pui én een grote garage/schuur. Hiermee zijn alle ingrediënten aanwezig om zowel binnen als buiten de woning te kunnen genieten!

De begane grond is zeer sfeervol ingericht met een mooie visgraatvloer gecombineerd met zwarte kozijnen en deuren. Hierdoor ademt de woning een fijne sfeer en voelt u zich al snel thuis. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en de openslaande tuindeuren welke toegang geven tot de diepe achtertuin. Aan de achterzijde van de woning is de keuken fraai vergroot, waardoor u kunt genieten van een ruime keuken met veel werkruimte. De keuken is luxe uitgevoerd en beschikt over alle inbouwapparatuur. Door de lichtkoepel in de aanbouw kunt u bovendien profiteren van veel licht in de keuken. In de bijkeuken is eveneens een keukenblok aanwezig en geeft u de ruimte voor bijvoorbeeld een koffie-corner, extra werkruimte en heel veel bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn drie leuke slaapkamers gesitueerd, welke door de rechte muren veel mogelijkheden geven bij het inrichten van de kamers. Zo kunt u eenvoudig schuiven met uw meubels en eventueel hoge kasten plaatsen. De badkamer is uitgevoerd in een antraciet-witte kleurstelling en is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Via een vlizotrap kunt u een grote bergzolder bereiken met een cv-opstelling (Nefit, 2017).

In de tuin is het heerlijk toeven. Zo heeft u niet alleen aan de achterzijde de mogelijkheid om fijn buiten te zijn. Ook aan de voorzijde is een mooi terras gerealiseerd, waardoor u lang kunt genieten van de zon. De tuin is bovendien strak aangelegd en beschikt over een grote garage/schuur en een mooie tuinkamer welke is voorzien van een grote glazen pui. Hierdoor kunt u niet alleen lang buiten te zitten, maar heeft u ook meer dan voldoende ruimte voor uw hobby of het opslaan van uw spullen. Aan de voorzijde is daarnaast een oprit aanwezig, waar u uw auto kunt parkeren.

Wilt u meer weten over deze woning? Kijk dan op kraaijenbergstraat38.nl!

Indeling begane grond:
Entree/hal met trapopgang, vaste kast en toilet. Lichte en sfeervolle woonkamer met mooie grote ramen, openslaande tuindeuren en een moderne vloer in visgraatpatroon. Luxe open keuken, in een praktische hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur: inductiekookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser en koelkast met vriezer.

Eerste verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers, waarvan één is voorzien van een vaste kast. Badkamer (antraciet-wit) douche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Vlizotrap naar grote zolder met cv-opstelling (Nefit, 2017).

Bijzonderheden:
Sfeervolle woning met visgraatvloeren gecombineerd met zwarte kozijnen en deuren. Heerlijk diepe achtertuin met grote garage en een fijne tuinkamer. Hierdoor biedt deze woning niet alleen mogelijkheden voor een hobby(ruimte) bij huis, maar ook mogelijkheden om lekker lang buiten te kunnen zitten. De ouderdoms- en asbestclausule zijn van toepassing. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een grotere en luxe keuken is gerealiseerd. Aan de voorzijde kunt u uw auto op uw eigen terrein/oprit parkeren. Meer weten? Kijk dan op Kraaijenbergstraat38.nl!

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
82 m²
Overige inpandige ruimte
12 m²
Externe bergruimte
54 m²
Perceel
235 m²
Inhoud
334 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Rolluiken

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Grotendeels dubbelglas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2017, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hattem D 5047
Oppervlakte
235 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTM00-D-5047

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
120 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media