Veldkampweg 2 8162 PV Epe

Omschrijving

Heerlijk genieten van de rust op een fantastische plek in de prachtige Veluwse bossen!

Het kan in dit moderne en volledig geisoleerde chalet uit 2007. Het chalet staat op het gezellige recreatiepark ‘De Veldkamp’ op een eigen perceel van maar liefst 338m². Het perceel is heerlijk groen aangekleed en beschikt naast heel veel privacy over een groot terras en een extra berging. Aan de buitenzijde is het chalet vrijwel geheel in kunststof uitgevoerd en daarom heerlijk onderhoudsvrij.

Het park is gelegen op loopafstand van één van de mooiste gebieden die de Veluwe rijk is. Hiermee is het de perfecte uitvalsbasis voor diegene die wil genieten van mooie wandel- en fietsroutes. Bovendien is het gezellige centrum van de plaats Epe op enkele fietsminuten gelegen van het chalet. En wilt u liever bij het chalet blijven? Geen probleem! Het recreatiepark is voorzien van diverse faciliteiten, waaronder een speeltuin en het boshuis ‘de Veldkamp’ waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje of een mooie plek op het ruime terras.

De indeling van het chalet is als volgt:

Indeling chalet:
Gezellige en lichte woonkamer, met een fraaie hoogte tot aan de nok, met twee openslaande tuindeuren en airconditioning. Zeer nette open keuken voorzien van (inbouw)apparatuur: 4-pits-gaskookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser, magnetron, oven, waterkoker en koffiemachine. Slaapkamer met openslaande tuindeuren en handige schuifwandkast. Tweede slaapkamer. Badkamer (terra-wit) met douchecabine, wastafelmeubel en aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Separaat toilet voorzien van fonteintje.

Bijzonderheden:
Het chalet staat op een eigen perceel van 338m² en is ingericht met veel groen, een groot terras, extra berging én beschikt over veel privacy. Het chalet is goed onderhouden, volledig geisoleerd en door het gebruik van kunststof materialen aan de buitenzijde onderhoudsarm te noemen. Prachtige locatie in de Veluwse bossen en daarmee de perfecte uitvalsbasis voor de liefhebber van de natuur. Fraaie wandel- en fietsroutes zijn nabij het recreatiepark gelegen. Bovendien is het gezellige centrum van Epe niet ver gelegen van het park. De parkkosten bedragen € 1.185,55 voor 2022. Dit is inclusief Internet en HD tv. Meer informatie over het recreatiepark kunt u terugvinden op: www.develdkamp.nl. Wilt u dit chalet bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten het u graag zien tijdens een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
44 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
338 m²
Inhoud
338 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wasmachineaansluiting, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Epe en Oene T 5417
Oppervlakte
338 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
EPE00-T-5417

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken