Zoomkade 26 7417 BS Deventer

Omschrijving

Op een zeer fraaie locatie, aan de rand van een woonwijk, staat dit heerlijke lichte en keurig verzorgde vier-kamer-hoek appartement. Gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met een eigen berging op de begane grond. Vanuit dit in 2018 gemoderniseerde appartement heeft u bovendien een mooi uitzicht over een brede groenstrook. Dus bent u op zoek naar een instapklare woning op een leuke locatie? Dan bent u bij de Zoomkade 26 in Deventer helemaal aan het juiste adres!

De indeling van dit fijne appartement is als volgt:

Indeling:
Entree/hal met vaste kast en modern toilet (antraciet-wit) voorzien van fonteintje. Lichte woonkamer met mooie laminaatvloer en toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht over een brede groenstrook. Halfopen keuken (hoogglans-wit) voorzien van inbouwapparatuur: keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken kunt het tweede balkon bereiken. Drie leuke slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot een balkon. Nette badkamer (antraciet-wit) met regendouche, wastafelmeubel, designradiator en aansluiting voor een wasmachine.

Bijzonderheden:
Mooie locatie aan de rand van de woonwijk, waardoor u zeer fraai wegkijkt. De woning is in 2018 gemoderniseerd en daarom zo te betrekken. Bijdrage Vereniging van Eigenaren bedraagt € 174,90. Voor deze woning geldt een zelfbewoningsplicht. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De asbest- en ouderdomsclausule zijn van toepassing. Zeer centraal gelegen op korte afstand van het winkelcentrum, scholen en station. Kortom: een moderne en instapklare woning op een leuke locatie op korte afstand van alle voorzieningen. Meer weten? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
75 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
249 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wasmachineaansluiting, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Cv-ketel
Inventum Aqua Safe Boiler (elektrisch gestookt uit 2015, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Deventer G 527
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
DVT00-G-527

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media