Brinkweg 13 B 8276 AH Zalk

Omschrijving

In het karakteristieke dorp Zalk, op korte afstand van de steden Zwolle, Hattem en Kampen, staat deze royale vrijstaande woning met een grote garage. Prachtig gesitueerd aan de voet van Molen ‘de Valk’, op een riant perceel van maar liefst 607m². De woning is op de begane grond fraai uitgebouwd met een grote serre en beschikt bovendien over een grote badkamer en slaapkamer op de begane grond. Hierdoor is de woning geheel gelijkvloers te bewonen en uitermate geschikt voor diegene die een ruime woning zoekt met het gehele woonprogramma op de begane grond.

Op de begane grond zijn naast de badkamer en de slaapkamer nog diverse mooie vertrekken aanwezig, waaronder de grote en lichte woonkamer met een gezellige sfeerhaard. De halfopen keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uiteraard voorzien van inbouwapparatuur. De praktische bijkeuken is vanuit de keuken te bereiken en geeft toegang tot de tuin én de grote garage met zolder. Een royale hal en een modern toilet maken het woongenot op de begane grond compleet.

De eerste verdieping is ingericht met een riante overloop en twee grote slaapkamers. De grootste slaapkamer is ontstaan door twee slaapkamers samen te voegen. Dit is eenvoudig weer aan te passen naar twee slaapkamers, waardoor het totaal aantal slaapkamers uitkomt op maar liefst vier stuks.

In de grote tuin kunt u heerlijk genieten van de zon. De tuin is namelijk gunstig gelegen op het zonnige zuiden en beschikt naast de grote garage over ruime terrassen, gazonpartijen en diverse dierenverblijven. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht op de molen ‘de Valk’, welke naast de kerktoren, een beeldbepalend element is voor het dorp.

Wilt u ook royaal wonen op een mooie locatie niet ver van de steden Zwolle, Hattem en Kampen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast, vaste kast, trapopgang en modern toilet voorzien van fonteintje. Riante en lichte woonkamer met royale erker, schuifpui en schouw voorzien van gezellige sfeerhaard. Halfopen keuken, met keuken in praktische hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur. Grote slaapkamer met toegang tot een ruime badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Bijkeuken met cv-opstelling en spoelbak. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin en de garage voorzien van zolder.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met vaste kasten en dakraam. Slaapkamer voorzien van vaste kast en bergruimte achter knieschotten. Grote slaapkamer (eenvoudig aan te passen naar twee slaapkamers) met berging achter de knieschoten.

Bijzonderheden:
Door de badkamer en slaapkamer op de begane grond kunt u de woning geheel gelijkvloers bewonen. Hiermee is de woning uitermate geschikt voor mindervaliden of senioren. De woning staat op een mooie locatie, in het karakteristieke dorp Zalk aan de voet van molen ‘de Valk’, niet ver van de steden Zwolle, Hattem en Kampen. Het grote perceel is gelegen op het zuiden en ingericht met een grote garage met zolderverdieping, diverse terrassen, gazonpartijen en dierenverblijven. De woning is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Meer weten over deze riante woning? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor. Wij vertellen u graag meer over deze fijne woning.

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
145 m²
Overige inpandige ruimte
31 m²
Perceel
607 m²
Inhoud
710 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, rookkanaal

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
AWB (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
IJsselmuiden H 100
Oppervlakte
577 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ISM02-H-100
Perceelnaam
IJsselmuiden H 1315
Oppervlakte
30 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ISM02-H-1315

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
256 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, vliering

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media