Rozenhof 1 8161 BA Epe

Omschrijving

Dit ruime drie-kamer-appartement is zeer fraai gesitueerd op de begane grond van het appartementencomplex ‘de Rozenhof’. Het appartementencomplex dankt zijn naam aan de fraai aangelegde rozentuin welke is gelegen aan de voorzijde. Het complex is bovendien zeer gunstig gelegen op korte afstand van het centrum van Epe met al haar voorzieningen en is hiermee een fijne plek om te wonen.

Door de ligging op de begane grond hoeft u bovendien geen lift in te stappen of een lange gang door te lopen om het appartement te bereiken. Via de centrale hal bent u namelijk met enkele stappen al bij de voordeur van dit lichte en goed onderhouden appartement. Het appartement is gesitueerd op het zonnige zuiden en beschikt over twee mooie balkons.

Het appartement is ingericht met een ruime en lichte woonkamer met uitzicht over de tuin richting de Heerderweg. De eetkamer beschikt over een nette open keuken welke is uitgevoerd in een praktische hoekopstelling. De keuken is uiteraard voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser en combimagnetron. De slaapkamer is mooi ruim van formaat en heeft toegang tot het balkon en de badkamer met douche en wastafel. Verder beschikt het appartement over een inpandige berging. Er is eventueel een garage bij te kopen.

Dus bent u op zoek naar een gelijkvloerse en comfortabele woning op korte afstand van alle voorzieningen? Dan bent u bij dit leuke drie-kamer-appartement helemaal aan het juiste adres. Bent u geïnteresseerd in deze woning? Maak dan een afspraak om dit fijne appartement te bezichtigen!

Indeling appartement:
Entree/hal met vaste kasten en toilet voorzien van fonteintje. Woonkamer met twee vaste kasten, grote raampartij en toegang tot het balkon. Eetkamer met open keuken, in praktische hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur: inductiekookplaat, wasemkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot het tweede balkon. Ruime slaapkamer met vaste kast en tuindeur naar het balkon. Badkamer in lichte kleurstelling met wastafelmeubel en douche voorzien van thermostaatkraan.

Bijzonderheden:
Zeer fraai gesitueerd op een mooie locatie op de begane grond op korte afstand van de centrale hal. Het appartement beschikt over twee balkons, welke zijn gelegen op het zonnige zuiden. De servicekosten bedragen € 483,54 per maand (bestaande uit bijdrage VvE € 394,41, voorschot verwarming € 85,14 en bijdrage garage € 3,99). Er is eventueel een garage bij te kopen. De asbest-, ouderdoms-, en niet-zelf-bewoningsclausule zijn van toepassing. Kosten akte van levering voor rekening van verkoper. Vanuit de woning kijkt u zeer fraai weg richting de Heerderweg. Op korte afstand gelegen van het centrum van Epe. De ideale woning voor diegene die gelijkvloers wil wonen op een mooie locatie nabij alle voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Ligging
Open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
89 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
9 m²
Inhoud
276 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wasmachineaansluiting, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Buitenzonwering

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Blokverwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Epe en Oene C 1723
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
EPE00-C-1723

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media