Maeskamp 30 8051 MJ Hattem

Omschrijving

Ben jij die handige starter met twee rechterhanden die graag een woning helemaal naar eigen smaak wil inrichten? Een woning die bovendien is gelegen op een fraaie locatie aan de rand van de bossen en het mooie landgoed Molecaten? Dan is deze woning aan de Maeskamp 30 in Hattem zeker iets voor jou!

Deze leuke tussenwoning is gebouwd in 1955 en staat op een perceel van ca. 142m². Op de begane grond is de woning ingericht met een lichte woonkamer met grote raampartijen en een erker. De halfopen keuken is voorzien van een vaste kast en inbouwapparatuur. De entree, toilet met fonteintje en de kelderkast maken het woonprogramma op de begane grond compleet.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De slaapkamers meten ca. 11, 10 en 8m² en bieden hiermee voldoende mogelijkheden voor een (jong) gezin. De badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan en een wastafel. Via een vaste trap is de ruime bergzolder te bereiken.

De achtertuin is op het westen gesitueerd en ingericht met twee schuren. Door de situering op het westen kunt in de achtertuin genieten van de middag- en avondzon.

Dus ben jij die handige doe-het-zelver die op zoek is naar een mooie uitdaging? Neem dan contact op met ons kantoor!

Indeling begane grond:
Entree/hal met lichte plavuizenvloer, toilet voorzien van fonteintje (grijs-wit), kelderkast en trapopgang. Woonkamer met erker, grote raampartijen en een tuindeur. Halfopen keuken met lichte plavuizenvloer, vaste kast, 4-pits-gaskookplaat, wasemkap en oven. Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en badkamer (grijs-wit) voorzien van douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar ruime bergzolder.

Bijzonderheden:
Zeer fraaie ligging op loopafstand van de bossen en toch niet ver van het centrum van Hattem. De woning is een mooie kans voor diegene met twee rechter handen die een woning helemaal naar eigen smaak wil inrichten. De ouderdoms- asbest- en niet-zelf-bewoningsclausule zijn van toepassing. Er is een uitgebreide asbestinventarisatie beschikbaar. Deze kunt u downloaden via Funda. Verkoop onder voorbehoud dat koper de woning als volgt gaat gebruiken: eengezinswoning voor eigen gebruik of gebruik door een bloed- of aanverwant in de 1e graad, waarbij het verkochte zal dienen als hoofdverblijf. Er is een projectnotaris waarbij de akte van levering dient te passeren. Verkoop na definitieve goedkeuring directie Triada. Huurders van woonstichting Triada hebben voorrang tot 23 maart 2021.

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
78 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
142 m²
Inhoud
276 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Geen

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hattem D 7042
Oppervlakte
142 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTM00-D-7042

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
75 m²
Ligging tuin
Gelegen op het west bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media