Hendrikjesweg 56 8051 ZG Hattem

Omschrijving

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte, dat is de juiste beschrijving voor deze royale, uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met garage! Bent u op zoek naar een heerlijk ruime (gezins)woning met maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers en een fijne tuin op het zuiden dan bent u hier aan het juiste adres!

De woning is gelegen in de gezellige Hanzestad Hattem, op korte afstand van de IJssel waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Daarnaast is de woning zeer centraal gelegen op loop/fietsafstand van de binnenstad van Hattem. Daarnaast bevinden zich de uitvalswegen, de bossen en alle dagelijkse voorzieningen om de hoek.

Wilt u meer weten over deze royale en vooral ruime 2-onder-1-kapwoning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten u graag dit fijne (gezins)huis zien!

Indeling begane grond:
Ruime entree, hal, meterkast en toegang tot het toilet en de royale woonkamer (ca. 35m2). De Z-vormige, lichte woonkamer biedt meer dan voldoende ruimte aan een gezellige woon- en eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u een vrij uitzicht over een groenstrook en bieden openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin. De woonkamer is voorzien van een mooie, eikenhouten vloer en een rookkanaal. De keuken, in lichte kleurstelling, is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser, wasemkap, koel-/vriescombinatie, oven en inductiekookplaat. Aansluitend aan de keuken is er een ruime bijkeuken, met lichtkoepel, die toegang geeft tot de achtertuin op het zuiden.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 4 royale slaapkamers met grote raampartijen die voor een fijne lichtinval zorgen. De badkamer (in zwart/witte kleurstelling) is voorzien van een douche, toilet, wastafel en handdoekenradiator.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot een ruime 5e slaapkamer voorzien van grote dakkapel en 2e badkamer. Deze keurig nette badkamer in antraciet/witte kleurstelling is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
Het ideale huis voor een (groot) gezin met een goede ligging: op korte afstand van de IJssel en de gezellige binnenstad van Hattem, maar ook alle dagelijkse voorzieningen om de hoek. Daarnaast is de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen, een garage, royale woonkamer, ruime bijkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een grote dakkapel op de 2e verdieping en een heerlijke tuin op het zuiden met veranda waar het heerlijk toeven is in de zomer. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
130 m²
Externe bergruimte
21 m²
Perceel
261 m²
Inhoud
421 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hattem D 4298
Oppervlakte
236 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTM00-D-4298
Perceelnaam
Hattem D 6943
Oppervlakte
25 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HTM00-D-6943

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
90 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken