Stationsweg 7 C 8191 AG Wapenveld

Omschrijving

Op een fraaie locatie, op loopafstand van alle voorzieningen en met een prachtig uitzicht over het Stationspark, staat dit ruime, keurig onderhouden én zeer lichte drie-kamer-appartement. Het appartement is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementcomplex in het centrum van Wapenveld. Het appartement beschikt over een traplift is mede hierdoor uitermate geschikt voor senioren.

Via een ruime hal op de begane grond bereikt u de trapopgang met traplift naar het appartement. De riante overloop geeft toegang tot de royale woonkamer met mooie grote raampartijen. Hierdoor heeft u vanuit het appartement een prachtig uitzicht over het Stationspark en kunt u bovendien genieten van veel privacy. De woonkamer is verder ingericht met een gezellige gashaard en heeft de beschikking over een balkon. De halfopen keuken is aan de achterzijde van het appartement gesitueerd en is praktisch ingericht. De keuken is daarnaast voorzien van een RVS-aanrechtblad en inbouwapparatuur. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig, waarvan één is voorzien van een vaste kast. De zeer nette badkamer is ingericht met een douche, wastafel en een toilet. Daarnaast is er toegang tot een riant dakterras aan de achterzijde van het appartement, waar het heerlijk toeven is.

Via een vaste trap kunt u de enorme bergzolder bereiken. Hier is tevens de cv-ketel gesitueerd (Nefit, 2011) en heeft u de mogelijkheid om extra kamers te realiseren.

Dus bent u op zoek naar een ruim en licht appartement op een mooie locatie? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling begane grond:
Entree/hal met plavuizenvloer. Ruime hal met meterkast, trapopgang en een traplift.

Eerste verdieping:
Ruime overloop. Riante en lichte woonkamer met mooie grote raampartijen, schouw met gashaard en een vaste kast. Door de grote raampartijen heeft u een prachtig uitzicht over het Stationspark. Bovendien heeft u vanuit de woonkamer toegang tot een balkon. Halfopen keuken met keurig keukenblok voorzien van RVS-aanrechtblad, gaskookplaat, wasemkap en aansluiting voor een wasmachine. Twee ruime slaapkamers, waarvan één met vaste kast. Zeer nette badkamer (lichtblauw-wit) met douche voorzien van thermostaatkraan, wastafel, toilet en designradiator. Riant dakterras waar het heerlijk toeven is.

Tweede verdieping:
Via vaste trap naar enorme zolderruimte met cv-opstelling (Nefit, 2011). Het is zelfs mogelijk om hier een extra kamer te realiseren!

Bijzonderheden:
Zeer ruim en licht appartement op een prachtige locatie met uitzicht over het Stationspark. Door de traplift is het appartement eveneens geschikt voor senioren. Bijdrage Vereniging van Eigenaren circa € 125,- per maand. De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken. Riant dakterras aan de achterzijde en een balkon aan de zijkant van het appartement. De asbest- en niet-zelf-bewoningsclausule zijn van toepassing. Zeer centraal gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik. Wilt u meer weten? Wij laten het u graag zien tijdens een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Soort dak
Pannen
Ligging
In centrum, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
100 m²
Overige inpandige ruimte
48 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
30 m²
Inhoud
503 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Vloerisolatie
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Heerde C 6624
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HDE00-C-6624

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken