Braamkamp 16 8181 CG Heerde

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie! Het aloude gezegde in de makelaarswereld is helemaal van toepassing op deze ruime hoekwoning aan de Braamkamp 16 te Heerde. Deze moderne woning is namelijk zeer fraai gesitueerd en aan de achterzijde volledig vrij gelegen. Hierdoor ervaart u niet alleen in de tuin, maar ook in de woning een heerlijk gevoel van rust en vrijheid. Aan de achterzijde grenst de tuin namelijk aan een brede groenstrook, waardoor u maximaal kunt profiteren van uw privacy!

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1976, maar in de afgelopen jaren zeer fraai gemoderniseerd. Zo beschikt de woning niet alleen over een moderne keuken, maar ook over een luxe badkamer met regendouche en gedeeltelijk kunststof kozijnen (2020). De royale woonkamer op de begane grond is voorzien van grote raampartijen en een gezellige houtkachel (ter overname). Door de grote raampartijen tot aan de grond haalt u veel licht naar binnen en wordt de keurige verzorgde en diepe achtertuin een verlengstuk van de woonkamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde over de volledig breedte van de woning is gesitueerd. Het is eenvoudig mogelijk om hier twee slaapkamers van te maken, waardoor het totaal aantal slaapkamers op deze verdieping uit kan komen op maar liefst vier stuks. Via een vaste trap kunt u de zolderverdieping bereiken. Deze verdieping wordt op dit moment gebruikt als bergzolder, maar kan ook prima dienen als extra slaap- of hobbykamer.

De diepe achtertuin is keurig verzorgd en gunstig gesitueerd op het zuiden. De tuin is ingericht met een mooi groot terras en een behaaglijke veranda waar het heerlijk toeven is. Andere mooie pluspunten zijn de garage, carport en grote oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren. Dit alles in combinatie met de goede ligging op korte afstand van het centrum en de scholen maken dit een heerlijk (t)huis! Wilt u meer weten over deze woning? Wij laten het u graag zien tijdens een bezichtiging!

Indeling begane grond:
Ruime entree/hal met laminaatvloer, vaste kast, meterkast, trapopgang en toilet voorzien van fonteintje. Royale
L-vormige woonkamer met veel licht door de grote raampartijen tot aan de grond, laminaatvloer, gezellige houtkachel (ter overname) en deur naar de keurig verzorgde tuin. Moderne open keuken (hoogglans-zwart), in praktische hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur: inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron.

Eerste verdieping:
Overloop. Grote ouderslaapkamer over de volledige breedte van de woning met een vaste schuifwandkast. U kunt van deze kamer eenvoudig twee slaapkamers maken. Aan de achterzijde van de woning zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd, waarmee het totaal aantal slaapkamers op deze verdieping op drie uitkomt. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Moderne badkamer (antraciet-wit) met douche, wastafelmeubel, tweede toilet en designradiator.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kunt u de zolderverdieping bereiken. Deze verdieping is thans in gebruik als bergzolder, maar zou tevens kunnen dienen als extra slaap- of hobbykamer.

Bijzonderheden:
Keurig verzorgde en diepe achtertuin, gunstig gesitueerd op het zuiden, met gezellige veranda. Doordat de tuin grenst aan een groenstrook ervaart u aan de achterzijde een heerlijk gevoel van vrijheid en profiteert u maximaal van privacy in de tuin. Fijne en rustige ligging aan een doodlopende weg in een ruim opgezette wijk niet ver van het centrum en de scholen. Riante oprit met ruimte voor meerdere auto’s, carport en een garage met een gietvloer. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen (2020). Kortom: een heerlijk ruime gezinswoning op een toplocatie met aan de achterzijde heel veel vrijheid!

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
94 m²
Overige inpandige ruimte
31 m²
Externe bergruimte
2 m²
Perceel
294 m²
Inhoud
441 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Heerde K 6601
Oppervlakte
250 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HDE00-K-6601
Perceelnaam
Heerde K 8068
Oppervlakte
44 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HDE00-K-8068

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
65 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken