Parallelweg 10 1 8191 KT Wapenveld

Omschrijving

Wij bieden u aan: de mogelijkheid om uw droomwoning te bouwen op een droomlocatie!

Dit riante kavel van 1.149m² is zeer fraai gelegen aan de Parallelweg in Wapenveld. Een weg die gekenmerkt wordt door rust, ruimte en heel veel groen. Het is niet voor niks dat de huidige eigenaar al sinds 1967 op deze fantastische plek woont. Een plek die niet vaak voorbij komt en daarom een unieke kans biedt om uw eigen woning te bouwen op een toplocatie!

Op het perceel staat nu een eenvoudige woning met diverse schuren. De woning is op dit moment te bewonen, maar economisch gezien is het verstandiger om hier uw nieuwe huis te bouwen. Het bouwblok is mooi ruim van formaat met afmetingen van 12 bij 12 meter. De maximale goothoogte is 4 meter en de nokhoogte 10 meter. Bovendien kunt u maximaal 70m² aan bijgebouwen en aanbouwen realiseren. Hiermee zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om hier heerlijk royaal te kunnen bouwen.

Het kavel is bovendien gunstig gelegen aan de rand van het dorp Wapenveld op de Noord Veluwe. Op korte afstand van de Veluwse bossen en een prachtig IJssellandschap, maar ook de steden Apeldoorn, Deventer en Zwolle zijn in de nabijheid gelegen. De achterzijde van het kavel is op het oosten gesitueerd en de voorzijde op het westen. Hierdoor kunt u lang genieten van de zon op het perceel. Zowel aan de voor- als achterzijde grenst het kavel aan het groen.

Hiermee zijn alle ingrediënten aanwezig om hier een fantastisch nieuw huis te bouwen!

Dus wilt u ook wonen in een rustige en groene omgeving, waar u ’s ochtends wakker wordt van de fluitende vogels? Neem dan snel contact op met ons kantoor. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van dit ruime kavel!

Indeling woning:
Entree/hal. Woonkamer met schouw voorzien van gashaard. Vanuit de woonkamer kijkt u fraai weg over het eigen perceel richting de bosrijke omgeving. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok in een praktische hoekopstelling. Drie slaapkamers. Badkamer (wit) met douche en toilet. Bijkeuken met toegang tot een ruime berging.

Bijzonderheden:
Het bouwvlak meet 12 x 12 meter met een maximale goothoogte van 4 meter en een nokhoogte van 10 meter. Maximale oppervlakte van aanbouwen, uitbouwen, bijgebouwen en carports bedraagt 70m². De Parallelweg is een heerlijke plek die gekenmerkt wordt door rust, ruimte en heel veel groen. Aan de rand van Wapenveld en op korte afstand van de Veluwse bossen en een prachtig IJssellandschap. Ook de steden Apeldoorn, Deventer en Zwolle zijn in de nabijheid gelegen. Een fantastische kans om nieuw te bouwen op een toplocatie! Bent u geïnteresseerd en benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze makelaars!

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.149 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Heerde C 5752
Oppervlakte
920 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HDE00-C-5752
Perceelnaam
Heerde C 6882
Oppervlakte
229 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HDE00-C-6882
Bekijk alle kenmerken

Media