Oenerweg 11-13 8161 PJ Epe

€ 950 per maand

Omschrijving

Op korte afstand van het centrum van Epe wordt dit moderne en hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met in totaal 8 units. Bij het bouwen van dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw worden kosten noch moeite gespaard. Zo beschikken de units over een warmtepomp, vloerverwarming op de begane grond en verdieping (voor verwarmen én koelen), twee parkeerplaatsen per unit en twee laadpalen per unit. Bovendien zal iedere unit worden voorzien van glasvezel internet en eigen zonnepanelen, waardoor u helemaal klaar bent voor de toekomst!

Wilt u meer weten over deze mooie kans om uw bedrijf te laten groeien? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Wij vertellen u graag meer!

Units
Er worden in dit moderne bedrijfsverzamelgebouw 8 units gerealiseerd. Iedere unit zal worden voorzien van roldeur, vrije hoogte van ca. 4 en 7.4 meter, eigen pantry, toilet en alarm. De kenmerken/afmetingen van de verschillende units zijn als volgt:

Oenerweg 13D
Deze unit is op de hoek gelegen van het bedrijfsverzamelgebouw en heeft een oppervlakte van ca. 120m². De bedrijfsruimte op de begane grond meet ca. 78m³ en de kantoorruimte ca. 42m².

Oenerweg 13C
Dit is de grootste unit in het bedrijfsverzamelgebouw met een oppervlakte van ca. 147m². Deze oppervlakte is verdeeld over de begane grond (106m²) en eerste verdieping (42m²).

Oenerweg 13B
Deze unit heeft een totale oppervlakte van ca. 120m². De bedrijfsruimte op de begane grond meet 78m² en de kantoorruimte op de eerste verdieping 42m².

Oenerweg 13A
Oenerweg 13A is uniek in zijn soort in dit bedrijfsverzamelgebouw met een totale oppervlakte van ca. 100m². Op de begane grond is er een bedrijfsruimte van ca. 58m² en op de verdieping een kantoorruimte van ca. 42m².

Oenerweg 11D
Zeer ruime unit met een totale oppervlakte van 117m². Deze ruimte is verdeeld met ca. 75m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 42m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Oenerweg 11C
Deze unit heeft een totale oppervlakte van ca. 85m². De bedrijfsruimte op de begane grond meet 43m² en de kantoorruimte op de eerste verdieping 42m².

Oenerweg 11B
Deze unit heeft een totale oppervlakte van ca. 85m². De bedrijfsruimte op de begane grond meet 43m² en de kantoorruimte op de eerste verdieping 42m².

Oenerweg 11A
Deze unit is op de hoek gelegen van het bedrijfsverzamelgebouw en heeft een oppervlakte van ca. 85m². De bedrijfsruimte op de begane grond meet ca. 43m³ en de kantoorruimte op de verdieping ca. 42m².

Locatie / bestemming
Op een goede en centrale locatie op korte afstand van het centrum van Epe. Bovendien niet ver gesitueerd van de op- en afrit van de A50 en daarmee zeer goed bereikbaar. Eveneens goed te bereiken met het openbaar vervoer door een bushalte in de nabijheid. De huidige bestemming is ‘Bedrijf B2’ (milieucategorie 2) in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Kweekweg.

Parkeren
Iedere unit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen met twee laadpalen op een afgesloten buitenterrein.

Aanvaarding
Beschikbaar vanaf november 2024.

Huurprijs:
De huurprijs is vanaf € 950,= per maand exclusief btw en gwe.

Bijzonderheden:
Goede locatie op korte afstand van het centrum en de op- en afrit van de A50. Er zijn twee parkeerplekken per unit met twee laadpalen op een (afgesloten) buitenterrein. Multifunctioneel te gebruiken, waaronder voor kantoor, showroom of bedrijfsruimte. De units zullen worden voorzien van een warmtepomp (lucht) en vloerverwarming, waarmee u de units kunt verwarmen en koelen. Verder zijn de units voorzien van eigen zonnepanelen, glas-vezelinternet, pantry, toilet en alarm. Overige wensen in overleg met verhuurder. De huurprijs is exclusief btw en gwe.

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 950 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Er zijn twee parkeerplaatsen per unit met laadpalen
Bekijk alle kenmerken