Verhuurd

Eperweg 8 a 8181 EW Heerde

Omschrijving

Op een fraaie zichtlocatie, aan een drukke weg nabij het centrum van Heerde, staat deze zeer nette winkelruimte om zo te betrekken! De huidige bestemming is detailhandel en biedt daarom diverse gebruiksmogelijkheden. De winkelruimte is al jarenlang in gebruik als kapsalon en menig Heerdenaar heeft hier zijn haren laten knippen. Voortzetting als kapsalon is zeer eenvoudig, omdat de ruimte inclusief inboedel wordt verhuurd. Dus scharen mee en knippen maar!

De ruimte kan daarnaast ook dienen als showroom of kledingwinkel. Hiermee is het een mooie kans voor diegene die voor zichzelf wil beginnen of zijn bedrijf wil laten groeien!

De indeling van deze keurige winkelruimte is als volgt:

Indeling begane grond:
Keurig afgewerkte en lichte winkelruimte/showroom met laminaatvloer, airconditioning, centrale verwarming en systeemplafond met lichtspots. Daarnaast zijn er zes kappersplekken(!) aanwezig en twee wasunits. Via klapdeuren kunt u de keuken bereiken met een eenvoudig keukenblok en aansluitingen voor wasmachine en droger. Achterentree met bergruimte en een zeer net toilet.

Locatie / bestemming
Op een goede en centrale zichtlocatie op korte afstand van het centrum van Heerde. Bovendien niet ver gesitueerd van de op- en afrit van de A50 en daarmee zeer goed bereikbaar. Eveneens goed te bereiken met het openbaar vervoer door een bushalte in de nabijheid.

De huidige bestemming is ‘detailhandel’ in het bestemmingsplan Heerde-dorp. Bij detailhandel gaat het om het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen en/of leveren van goederen aan personen die die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening
van een beroeps- of bedrijfsactiviteit.

Oppervlakte
Oppervlakte van ca. 64m².

Parkeren
Voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 900,- per maand exclusief gwe. Voorschot gwe bedraagt € 250,= per maand en zal jaarlijks worden verrekend.

Bijzonderheden:
Zeer fraaie zichtlocatie op een drukke doorgaande weg richting het centrum. Keurig afgewerkt en daarom zo te betrekken! Diverse gebruiksmogelijkheden door de bestemming detailhandel. Goede locatie op korte afstand van het centrum en de op- en afrit van de A50. Voldoende (openbare) parkeergelegenheid in de directe omgeving. De huurprijs is exclusief btw en gwe. Drie maanden waarborgsom/bankgarantie.

Lees de volledige omschrijving

Contact

MOZA Makelaardij b.v.

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
8 november 2023
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
A+

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Voldoende openbare parkeergelegenheid
Bekijk alle kenmerken